Video Tânăr drogat din Cluj, implicat într-un accident la Reghin

Tânăr drogat din Cluj, implicat într-un accident la Reghin

Un șofer clujean de 26 de ani a fost depistat sub influența substanțelor psihoactive în urma unui accident petrecut în orașul mureșean.

Un bărbat de 50 ani, domiciliat în comuna Berca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Pomilor spre str. Foișor din Reghin, pe fondul neacordării de prioritate auto, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care tracta o remorcă.

Ansamblul de vehicule era condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Cluj, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș. Accidentul a avut loc pe str. Apalinei, la intersecția cu străzile Foișor și Pomilor, conform Zi de Zi.

”În urma accidentului rutier o femeie, de 58 de ani, din comuna Berca, pasager în primul autoturism, a fost rănită ușor. Având în vedere că tânărul manifesta un comportament suspect, polițiștii l-au condus la Spitalul Municipal Reghin, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive.

Rezultatul testării a fost unul pozitiv. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a precizat IPJ Mureș.

Comenteaza