Foto Tânăr din Cluj, ridicat cu mascații după două furturi în Florești

Tânăr din Cluj, ridicat cu mascații după două furturi în Florești
Tânăr din Cluj, ridicat cu mascații după două furturi în Florești
Tânăr din Cluj, ridicat cu mascații după două furturi în Florești

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat în formă continuată în cazul unui tânăr de 21 de ani din Florești.

PPerchezițiile au avut loc vineri, 16 decembrie. În acdrul acțiunii polițiștii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

"Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 29 octombrie a.c. – 20 septembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din comuna Florești, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul a două imobile din Florești aflate în construcție, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice și un articol de vestimentație, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În cadrul perchezițiilor desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mijloace de probă de interes în cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore", a informat IPJ Cluj.

Cercetările sunt derulate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comenteaza