Update Tânăr de 20 de ani, transportat la spital, după un ACCIDENT cu motocicleta

Tânăr de 20 de ani, transportat la spital, după un ACCIDENT cu motocicleta
| Foto: ISU Cluj

Salvatorii clujeni au intervenit noaptea trecută pentru a oferi ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 20 de ani, care a fost implicat într-un accident cu motocicleta. 

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, din municipiul Turda. ”Pompierii au fost solicitați noaptea trecută să acorde prim ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 20 de ani, implicat într-un accident cu motocicleta pe Calea Victoriei din Turda.

La fața locului s-au deplasat imediat o autospecială și o ambulanță SMURD. Victima a fost transportată la spital, fiind în permanență conștientă și cooperantă”, a transmis ISU Cluj în dimineața zilei de 3 mai.

UPDATE IPJ Cluj:

"În jurul orei 22.50, un tânăr de 22 de ani, care se deplasa cu o motocicletă pe strada Calea Victoriei, din municipiul Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum cu o curbă ușoară la stânga și a acroșat o bordură, iar apoi a intrat în coliziune un spațiu de depozitare a coșurilor de cumpărături aparținând unei societăți comerciale, ulterior acesta fiind proiectat într-un geam al respectivului magazin.

Conducătorul motocicletei a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", a transmis IPJ Cluj. 

Zona respectivă, aproape de parcarea de la Kaufland, ar fi cunoscută de localnici drept un loc unde vitezomanii se iau frecvent la întrecere, iar seara se dau curse acolo.  

Comenteaza