Tânăr de 19 ani din Olt, reținut la Cluj după ce a fost prins conducând fără permis

Tânăr de 19 ani din Olt, reținut la Cluj după ce a fost prins conducând fără permis

Polițiștii clujeni au constatat că tânărul nu deține permis de conducere și că, în urma unei sentințe judecătorești, acesta avea interdicție de a conduce vehicule.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 19 de ani, din județul Olt, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"În fapt, la data 17 ianuarie a.c., în jurul orelor 11.30, polițiștii din cadrul Poliția municipiului Câmpia Turzii – Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au interceptat în trafic un bărbat de 19 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 150, pe raza comunei Ceanu Mare.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere. De asemenea, a reieșit faptul că cel în cauză, în urma unei sentințe judecătorești, avea interdicție de a conduce vehicule.

În cauză cercetările sunt continuate sub asepctul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și neexecutarea sancțiunilor penale", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Comenteaza