Tânăr de 17 ani, bătut în centrul oraşului. Vezi de la ce i s-a tras

Tânăr de 17 ani, bătut în centrul oraşului. Vezi de la ce i s-a tras
Un tânăr de 17 ani a fost bătut de un tâlhar în plin centrul Clujului. Motivul agresiunii a fost un telefon mobil.

Minorul a fost înşelat printr-o schemă clasică: a fost acostat de către un bărbat necunoscut, care i-a cerut telefonul mobil pentru a da un apel urgent. În momentul în care tânărul de 17 ani şi-a cerut înapoi telefonului mobil, bărbatul în cauză l-a lovit cu pumnul în faţă, fugind cu telefonul.

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii, în aceeaşi zi a fost indentificat şi depistat bărbatul bănuit că ar fi sustras telefonul, stabilindu-se că este un tânăr de 23 de ani, din oraşul Huedin. Bărbatul de 23 de ani, în urma probatoriului administrat în cauză, a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de "tâlhărie calificată", faptă prevăzută de Codul penal", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj. 

Evenimentul s-a petrecut în centrul oraşului, în parcul Ştefan cel Mare. Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de aproximativ 1.000 de lei şi a fost recuperat de către poliţişti.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, iar tânărul urmează să fie prezentat unităţii compentente cu propunere legală.

 

 

Comenteaza