Tâlhărit la drumul mare: un bărbat a fost lovit şi atacat cu spray paralizant, pentru un telefon mobil

Tâlhărit la drumul mare: un bărbat a fost lovit şi atacat cu spray paralizant, pentru un telefon mobil
O femeie este cercetată de poliţişti după ce a tăbărât pe un bărbat, l-a lovit cu pumnii şi i-a pulverizat spray paralizant în faţă. O altă persoană este suspectată de complicitate în săvârşirea infracţiunii.

Incidentul a fost sesizat la poliţie luni seara, la ora 20:54, de către un bărbat de 66 de ani din judeţul Timiş, care susţine că ar fi fost atacat şi tâlhărit de o femeie necunoscută pe strada Republicii.

"Din declaraţiile bărbatului reiese faptul că în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe strada Republicii, a fost acostat de o femeie necunoscută care i-ar fi pulverizat spray paralizant în zona ochilor, l-ar fi lovit violent cu pumnul în faţă şi l-ar fi deposedat de telefonul mobil. Femeia era însoţită de un tânăr care a rămas la o distanţă considerabilă de locul incidentului", precizează poliţiştii.

La scurt timp după sesizarea faptei, cei doi au fost depistaţi pe strada Avram Iancu. Poliţiştii au reuşit să stabilească identitatea femeii, asupra căreia a fost găsit spray-ul paralizant, însă, din cauza faptului că aceasta nu avea asupra ei documente, datele de stare civilă urmează să fie stabilite ulterior, prin coroborare cu alte probe.

Totodată, s-a stabilit că tânărul prezent la faţa locului este un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care avea asupra telefonul mobil reclamat ca sustras de partea vătămată.

În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată" de către femeie, iar faţă de bărbat pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie", fapte prevăzute de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale ale celor doi, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza