Update Tâlhărie la Cluj. A tăbărât peste o femeie de 83 de ani și i-a smuls bijuteriile

Tâlhărie la Cluj. A tăbărât peste o femeie de 83 de ani și i-a smuls bijuteriile
| Foto: Arhiva

Un tânăr din Florești a fost reținut pentru 24 de ore după ce a pătruns în casa unei vârstnice, a agresat-o și a jefuit-o.

UPDATE: "Bărbatul reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti şi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile de către magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

__________________________________

Poliţiştii au identificat şi reţinut, în 1 iulie, pentru 24 de ore un bărbat din comuna Floreşti, judeţul Cluj, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, este bănuit că la data de 28 iunie 2019, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 83 de ani din localitatea Gilău, judeţul Cluj, şi, prin folosirea violenţelor fizice ar fi deposedat victima de un lănţişor de aur pe care aceasta îl purta la gât. De asemenea autorul a încercat să ia şi cerceii victimei însă la strigătele acesteia de ajutor a părăsit locuinţa, încuind victima în interior.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

 

 

Comenteaza