Tâlhărie în autobuz! Doi adolescenți i-au smuls două lănțișoare de la gât unei femei

Tâlhărie în autobuz! Doi adolescenți i-au smuls două lănțișoare de la gât unei femei

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au fost reţinuţi după ce o femeie a reclamat că i-au fost smulse de la gât două lănţişoare, într-un autobuz.

Incidentul a avut loc, sâmbăta trecută, într-un mijloc de transport în comun, în Sectorul 5 al Capitalei.

”La data de 13 aprilie 2024, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 69 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu un autobuz, pe un traseu din Sectorul  5,  o persoană ar fi deposedat-o, prin smulgere, de două lănţişoare pe care le avea la gât, apoi a coborât din mijlocul de transport în comun şi a fugit”, a transmis Poliţia Capitalei, conform realitatea.net.
 
Potrivit polițiștilor, cercetările şi investigaţiile au condus către un adolescent de 14 ani, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, a mai fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, bănuit ca fiind instigator al tânărului de 14 ani.
 
În cursul zilei de 16 aprilie, tânărul în vârstă de 17 ani a fost depistat şi dus la audieri, iar la data de 18 aprilie, a fost depistat şi adolescentul de 14 ani.
 
”În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, faţă de bănuitul în vârstă de 17 ani fiind dispusă, ulterior, măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. De asemenea, şi tânărul în vârstă de 14 ani va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere legală”, a mai menţionat Poliţia Capitalei.

Comenteaza