Foto Sute de persoane la înmormântarea Gabrielei Rîpan, studenta moartă în accidentul din Cluj

Sute de persoane la înmormântarea Gabrielei Rîpan, studenta moartă în accidentul din Cluj
| Foto: obiectivdesuceava.ro

Sute de oameni au participat la înmormântarea Gabrielei Rîpan, tânăra de 20 de ani care a decedat în noaptea de duminică spre luni, într-un  accident petrecut la intrare în Cluj-Napoca. Corpul neînsuflețit al tinerei a fost depus la capela mortuară de la Biserica „Sfânta Vineri” din Suceava, iar slujba de înmormântare a fost oficiată de 10 preoți. 

Gabriela Rîpan și-a pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Cluj Napoca. Conform poliţiştilor clujeni, un tânăr de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea autovehiculul pe Drumul Național nr. 1 - E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu. Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar tânăra pasageră a decedat. 

Anchetă internă la UPU după ce testele inițiale au fost infirmate de cele de la IML

O anchetă internă a fost demarată la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) în cazul șoferului de 19 ani, care a provocat un accident mortal la intrare în Cluj-Napoca, după ce primele analize medicale care indicau prezenţa substanţelor psihoactive au fost ulterior infirmate de către Institutul de Medicină Legală (IML). Mai multe aici.

Gabriela Rîpan era studentă la UBB, la ­Fa­cultatea de Ştiințe Economice și Gestiunea Afa­cerilor din Cluj-Napoca.

Comenteaza