Sute de amenzi, împărţite de poliţişti în weekend, pe şoselele Clujului. Câţi şoferi au rămas fără permis

Sute de amenzi, împărţite de poliţişti în weekend, pe şoselele Clujului. Câţi şoferi au rămas fără permis

În acest weekend poliţiştii clujeni au avut mult de lucru. Aceştia au făcut bilanţul acţiunii desfăşurate pe şoselele Clujului pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor rutiere şi în scopul prevenirii producerii accidentelor. 

"În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au acționat în întregul județ pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, prin combaterea conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice și impunerea respectării limitei legale de viteză.

Astfel, în perioada 31 iulie - 1 august, acțiunea coordonată de Serviciul Rutier a condus la constatarea a numeroase abateri de la prevederile normelor rutiere, polițiștii aplicând în total 493 de sancțiuni contravenționale, dintre care 452 pentru încălcarea normelor de circulație pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, dintre care 7 pentru viteză, iar unul pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Neregulile constate la starea tehnică a autovehiculelor a condus la retragerea a 5 certificate de înmatriculare. Acțiunile pentru siguranța rutieră continuă și în următoarea perioadă", a anunţat un comunicat de presă al IPJ Cluj. 

Comenteaza