Surse Realitatea TV: Dragnea, alături de CFR Cluj din 2014

Surse Realitatea TV: Dragnea, alături de CFR Cluj din 2014

Jurnalista Realitatea TV, Denise Rifai, a afirmat că a primit astăzi o informaţie importantă legată de Liviu Dragnea, CFR Cluj şi o filieră germană.

2014, 2016, sunt doi dintre anii în care Liviu Dragnea s-a arătat interesat de lumea fotbalului, dar nu de echipa Rapid, cum susținea. Recent, a apărut o informație potrivit căreia Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 din Capitală îi promitea președintelui PSD că Rapid va deveni o echipă de Liga 1. Între timp, Liviu Dragnea se pare că a schimbat taberele...

"Nu pot să spun chiar tot, sunt informaţii care există. Oamenii credeau că dumnevoastră, Liviu Dragnea, sunteţi rapidist. 2014, 2016 sunt ani în care dumneavoastră v-aţi arătat interesul nu pentru echipa Rapid. Vedem că din când în cand purtaţi o cravată vişinie...din păcate. Pentru Rapid, da, va continua să rămână culoarea care contează, echipa Rapid este cea care poartă culoarea vişinie. Noi suntem cu roşu, un roşu al Realităţii TV, nu al PSD, iar dumveavoastră domnului preşedinte Liviu Dragnea sunteţi cu CFR Cluj. CFR Cluj vă spune ceva? Anul 2014 vă spune ceva? Anul 2016 vă spune ceva? O filieră germană vă spune ceva? Patronul spiritual al cui sunteţi dumneavoastră, domnului preşedinte Liviu Dragnea?", a afirmat Denise Rifai, potrivit realitatea.net.

Comenteaza