Surpriză pentru un clujean care și-a lăsat câinele legat de un coș de gunoi la intrarea unui mall. Ce a găsit când s-a întors

Surpriză pentru un clujean care și-a lăsat câinele legat de un coș de gunoi la intrarea unui mall. Ce a găsit când s-a întors

Un clujean care și-a lăsat câinele legat de un coș de gunoi ca să intre într-un mall din oraș a găsit un afiș în locul animalului de companie.

"Cine si-a lasat catelul legat de cosul de gunoi de la intrarea in parcare din str Dunarii la Iulius Mall, sa stie cum poate lua legatura cu persoana care l-a luat", a anunțat cineva pe grupul Protecția Animalelor Cluj. "Am mai avut asa un alt "stapan" binevoitor, care si-a legat cainele langa intrarea de la Auchan si acolo l-a uitat vreo 2 ore, s-a auzit cum scheauna bietul de zici ca se intampla ceva crima in parcare. Am sunat la centrul info si au zis ca ei nu pot da pe statie sa ceara stapanilor sa mearga sa ia cainele", a mai precizat persoana.

Imediat au apărut și reacțiile: "Magazin e ok dar sa mergi la mall si sa lasi cainele
Legat de cos..."/"Cine își lasă câini legați în fata magazinelor ar trebui amendați. Oare își lasă și copii asa legați? Ar trebui sa li se interzică dreptul de a mai deține vrun animal vrodata""Daca nu era legat era abandonat. Stăpânul si a exprimat vointa ca atunci cand se întoarce sa isi gaseasca câinele tot acolo. Dpdv juridic e furt"/ "Cum naiba și-o permis asa ceva?" - "Cine? Stăpânul?" - Nu. Hoțul".

Comenteaza