Surpriză de proporţii. Ce au descoperit muncitorii veniţi să desfunde o canalizare

Surpriză de proporţii. Ce au descoperit muncitorii veniţi să desfunde o canalizare
Muncitorii care au fost chemaţi sâmbătă dimineaţa să desfunde o canalizare au avut parte de o surpriză de proporţii.

Nu este neobişnuit ca sistemul de canalizare din Floreşti să fie înfundat frecvent din cauza diverselor obiecte aruncate de locuitorii comunei.

Dacă de obicei reprezentanţii Companiei de Apă Someş SA găsesc absorbante, tampoane, şerveţele, prosoape sau genţi, sâmbătă au rămas uimiţi de ce au descoperit. Chemaţi să intervină la canalizarea de pe strada Avram Iancu, înfundată în urma unei ploi uşoare, au scos de acolo o oaie moartă, relatează floresti-gilau.ro.

"Nişte nesimţiţi, domle! Canalizarea e făcută pentru....hârtie igienică şi ceea ce se şterge cu ea. Nu pentru altceva. Cum să nu se înfunde când aruncă în ea animale moarte. Şi mari! O oaie! Unde aţi mai pomenit aşa ceva. La case se aruncă oi în canalizare, la blocuri prezervative, tricouri, vată, tampoane! Canalizarea nu are cum să nu se înfunde în acest caz. Este ceva absolut normal. Plus că pe lângă acestea, în Floreşti, avem destul cazuri în care unii s-au racordat ilegal cu sistemul de ape menajere la sistemul de ape pluviale. Ăsta, cel de ape pluviale e făcut să elimine apa de ploaie. Adică apă şi atât! Normal că dacă acolo deverşi hârtia igienică şi altele se înfundă! În mod normal, canalizarea din Floreşti ar trebui să meargă şnur. Dar, utilizarea ei incorectă duce la probleme. Care, culmea, nu apar acolo unde nu s-a utilizat corect, ci pe la un cot, un cămin de colectare", a explicat un muncitor aflat la faţa locului. 

 

Comenteaza