Suporterii lui "U" Cluj se pot testa la intrarea pe Cluj Arena. "Toți în NEGRU, de la 17:00 ne întâlnim în P-ța Unirii, să ne încălzim vocile"

Suporterii lui "U" Cluj se pot testa la intrarea pe Cluj Arena. "Toți în NEGRU, de la 17:00 ne întâlnim în P-ța Unirii, să ne încălzim vocile"
| Foto: Facebook U Cluj

Clubul de fotbal Universitatea Cluj îşi anunţă suporterii că vor putea efectua testul pentru depistarea COVID-19 direct la stadionul la Cluj Arena.

"Ne întoarcem pe Cluj Arena pentru meciul cu Unirea Constanța, din a treia etapă. Luptăm pentru victorie împreună!", anunţă "U" Cluj. Partida FC Universitatea Cluj - AFC Unirea Constanţa se joacă joi, 12 august de pa ora 21:30, pe stadionul Cluj Arena. 

Clubul anunţă pe pagina de Facebook că suporterii pot efectua testul COVID la Cluj Arena, înainte de a intra pe stadion. "Primul punct de testare pentru suporteri se va deschide la ora 14:00 și va fi poziționat în apropierea casei de bilete de lângă magazinul oficial al clubului. Prețul unei testări va fi de 20 lei."

Chiar dacă unii suporteri contestă măsurile antiepidemice luate de autorităţi, alţii au înţeles că dacă vor să participe la meciuri pe stadion, fie se vaccinează, fie se testează. "Dacă vrei sa participi la meciurile echipei și nu ești vaccinat trebuie sa te testezi, dacă nu vrei ramai acasă. Nu prea ai încotro fie ca ești de acord, fie ca nu", a comentat un suporter postarea clubului. 

Fotbaliştii au efectuat miercuri ultima repetiție înainte de duelul cu Unirea Constanța, iar galeria Universităţii şi-a dat întâlnire joi, de la 17:00 în P-ța Unirii. "Cu toții la stadion la 21:30! De la 17:00 ne întâlnim în P-ța Unirii, să ne încălzim vocile și să pornim apoi spre stadion! Toți în NEGRU, steaguri și fulare multe, test sau dovada vaccinului, abonament/bilet și document de identitate la purtător!!! Numai U!", au anunţat aceştia, tot pe pagina de Facebook a clubului. 

Comenteaza