Supărat pe păcănele! Un clujean a fost reținut după ce a distrus intenționat un aparat de jocuri de noroc

Supărat pe păcănele! Un clujean a fost reținut după ce a distrus intenționat un aparat de jocuri de noroc

Un clujean a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, plasat sub control judiciar, pentru că ar fi deteriorat în mod intenționat componentele unui aparat din interiorul unei săli de jocuri de noroc.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus, la data de 23 noiembrie, reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeași localitate, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

În cauză prejudiciul a fost evaluat la 15.000 de lei.

"Cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 22 noiembrie a.c., când a fost reclamat faptul că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21:35, în interiorul unei săli de jocuri de noroc situată în orașul Huedin, un bărbat ar fi deteriorat în mod intenționat componentele unui aparat, cauzând un prejudiciu evaluat la 15.000 de lei", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, pentru dispunerea unei măsuri preventive, față de acesta a fost dispus controlul judiciar pentru 60 de zile.

Comenteaza