Subprefectul Clujului şi-a dat demisia

Subprefectul Clujului şi-a dat demisia
Subprefectul judeţului Cluj, Mihnea Iuoraş, a demisionat din funcţie.

Iuoraş spune că a ţinut cont în privinţa acestei decizii şi de declaraţia premierului Victor Ponta, conform căreia oamenii promovaţi de PNL vor fi îndepăraţi din funcţiile pe care le ocupă la nivelul administraţiei centrale, respectiv locale: "consider, în aceste condiţii, că este normal, firesc şi onest să părăsesc această funcţie".

Iuoraş mai spune că a fost solicitat de către Marius Nicoară, vicepreşedinte PNL, să se alăture noii echipe de conducere a PNL Cluj "pentru a reconstitui mişcarea liberală clujeană, grav afectată din păcate, în ultimele zile, de evenimentele pe care le ştim cu toţii", mai spune subprefectul.

Marele perdant al alegerilor europarlamentare poate fi considerat PNL, care a căzut pe locul patru, fiind devansat inclusiv de PDL: 13,75% a obţinut PNL în judeţul Cluj, cu mai bine de un punct procentual sub rezultatul liberalilor la nivel naţional fiind depăşiţi în judeţ nu doar de alianţa de stânga, ci şi de UDMR şi PDL.

De asemenea, preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru fapte de corupţie.

Comenteaza