Studenții UTCN câștigă din nou cel mai mare număr de burse Roberto Rocca

Studenții UTCN câștigă din nou cel mai mare număr de burse Roberto Rocca

22 de burse ale Programului de Burse Roberto Rocca au revenit studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

TenarisSilcotub a premiat, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor acordate prin Programul de Burse Roberto Rocca, 22 de studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN). Programul, aflat la cea de-a XVIII-a ediție, a acordat un număr de 40 de burse celor mai prestigioase universități cu profil tehnic din țară, în scopul susținerii educației și oportunităților de carieră.

Bursele educaționale acordate în ediția 2023-2024 studenților UTCN, în cadrul ceremoniei de premiere din 22 noiembrie, au fost câștigate de: Avram Bianca, Costea Nicolae-Viorel, Pelle Andrei, Stupinean Larisa-Cristina de la Facultatea de Automatică si Calculatoare, Axinte Octavian-Constantin, Gavrilă Andreea-Alexandra, Kovács Gergő, Stânea Adrian Bogdan din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Barbu Sapir, Doboș Aurel Cristian, Nechita Ioana-Diana, Răileanu Ana-Maria de la Facultatea de Inginerie Electrică, Bercea Denisa Lucia, Éles Dávid, Făgăraș AndreiMihai, Simó Szabolcs, Szőllősi Paola-Judit de la Facultatea de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției, Botnari Dragoș, Danci Constantin-Cosmin de la Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, Conțiu Ricardo-David, Grec Andrada-Beatrice și Roca Miruna-Mihaela, din cadrul Facultății de Ingineria Materialelor și a Mediului.

Alături de studenții UTCN, au fost distinși cu premii studenții de la Universitatea Politehnică București (11 burse), Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (4 burse), Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești (2 burse) și Universitatea ”Babeș-Bolyai”, (1 bursă).

Studenții UTCN câștigă din nou cel mai mare număr de burse Roberto Rocca

Câștigătorii burselor Roberto Rocca sunt selectați pe baza rezultatelor academice din anul anterior, dar și prin prisma competențelor dovedite în centrele de evaluare. Odată selectați, tinerii pot explora și alte programe pe care TenarisSilcotub le oferă, precum programe de practică sau Programul Global Trainee, pentru studenții care își doresc să facă primii pași în carieră. Felicitări tuturor studenților UTCN care au câștigat aceste burse! De la înființarea programului și până în prezent, aceștia reprezintă, an de an, cel mai numeros grup de bursieri aparținând aceleiași universități.

Comenteaza