Stația mobilă de la Evidența Populației ajunge într-o nouă localitate din Cluj

Stația mobilă de la Evidența Populației ajunge într-o nouă localitate din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj se va deplasa miercuri, 15 martie 2023, începând cu ora 09.00, în localitatea Feleacu, cu stația mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărților de identitate. 

În acest context, cetățenii de pe raza comunei care au cărțile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, precum şi persoanele aflate în alte situații care impun eliberarea unui nou act de identitate şi cei care solicită viză de reședință sunt invitați să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărții de identitate la sediul primăriei comunei Feleacu.

Reamintim faptul că, pentru a veni în sprijinul clujenilor, Direcția Judeţeană de Evidență a Persoanelor Cluj se deplasează periodic în comunitățile județului cu stația mobilă de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare pentru eliberarea actelor de identitate.

Dotată cu aparatură modernă, aceasta a fost achiziționată în cadrul proiectului european ,,Modernizarea activităților de evidență a persoanelor din județul Cluj”, câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza