Start competiție pentru burse la Transilvania Executive Education MBA

Start competiție pentru burse la Transilvania Executive Education MBA

Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și EVERGENT Investments anunță startul unei noi competiții pentru patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham. 

Valoarea totală a acestora este de aproape 33.000 euro.

BT acordă două burse, Bursele Roberto Marzanati, iar EVERGENT Investments, o bursă – fiecare acoperind 50% din taxa de studiu. Comunitatea Alumni Executive MBA oferă pentru prima dată o bursă, care înseamnă 25% din taxa de studiu.

Cursurile Executive MBA încep în 29 februarie 2024 și sunt organizate în 12 module: Strategie, Leadership, Gândire sistemică, Economie, Complexitate, Guvernanță și Transformare digitală. Acestea sunt susținute de profesori de la universități din Europa – inclusiv din România – și Statele Unite ale Americii. Se desfășoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Anul acesta am atins borna de 200 de absolvenți ai programului Executive MBA, dar și grupa numărul 10 de cursanți. Mă bucur că am reușit să construim în jurul programului o comunitate puternică. Fiecare membru al comunității noastre și-a adus contribuția la succesul programului Executive MBA”, declară Dr. Andrew Taylor, directorul programului EMBA.

„Un program MBA este atât un mod grozav de a rămâne conectați la noutăți sau idei cât și o bună motivație de a continua să învățăm. În fiecare an competiția burselor ne-a dat ocazia să cunoaștem oameni deosebiți pe care suntem bucuroși să-i susținem. Sunt nerăbdătator să derulăm această competiție și să ne revedem cu cei peste 200 de alumni ai programului EMBA”, declară Tiberiu Moisă, Președinte Transilvania Executive Education.

Calendar: 

  • 6 noiembrie - 3 decembrie: Înscriere în competiție pe site-ul MBA
  • 4-11 decembrie: Evaluarea candidaților
  • 12 decembrie: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele: 

  • Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE: business plan, folosind modelul din formularul de înscriere; eseu care să răspundă la întrebarea: Cum schimbă tehnologia modul în care managerii își organizează munca?
  • CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.
  • O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.
  • Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 3 decembrie a.c. (inclusiv).

Despre Transilvania Executive Education:

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 9 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume, să ofere acces în România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est şi principalul finanţator al economiei românești, cu acoperirea tuturor segmentelor de clienți și linii de business din sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu 30 de ani, are ≈20% cotă de piaţă, 4 milioane de clienţi, 10.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este cel mai puternic brand bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2023). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, pentru oameni, business şi mediu. Roberto Marzanati (1950–2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania timp de 15 ani, începând cu 2001. În semn de respect pentru contribuția sa la succesul BT, bursele oferite de Banca Transilvania la programe EMBA îi poartă numele.

Despre EVERGENT Investments

EVERGENT Investments, companie de investiţii financiare listata la Bursa de Valori București sub simbolul EVER, cu o experienţă de peste 30 de ani în piaţa românească de capital, este un deschizător de drumuri, contribuind la dezvoltarea comunităţii din care face parte. Prin aplicarea unei strategii bine articulate şi responsabile, EVERGENT Investments valorifică eficient oportunităţi investiţionale, atât în piaţa de capital, cât şi prin proiecte de private equity in agribusiness, real estate si tehnologie. Prin politica de dividend predictibilă și programele de răscumpărare, compania le oferă acționarilor profituri pe termen scurt și perspectiva pe termen lung de creștere a valorii activelor deținute. De-a lungul ultimilor 14 ani, compania a distribuit dividende care depășesc valoarea de 840 milioane lei, iar valoarea activelor administrate a  depășit pragul de semnificație de 500 milioane de euro.

Comenteaza