Video Stand-up cu primarul Clujului, despre pandemie: "Nicio femeie nu a reușit să țină bărbații departe de stadioane, baruri, așa cum a făcut COVID-19"

Stand-up cu primarul Clujului, despre pandemie: "Nicio femeie nu a reușit să țină bărbații departe de stadioane, baruri, așa cum a făcut COVID-19"

Primrul Clujului, Emil Boc, a spus trei bancuri cu pandemia, într-un LIVE pe Facebook, de Ziua Națională a României.

„După pandemie, o să fim ca la 20 de ani. Adică după vorba cântecului lui Călin Goia de la Voltaj, fără griji și fără bani. Acum sper să fim cu bani totuși după pandemie chiar dacă grija pentru locurile de muncă este una foarte mare și prezentă. Iar tot ce facem noi este să menținem ș să aducem locuri de muncă la Cluj, pentru că nu dorim să trecem dintr-o criză sanitară într-o criză economică.

N-am crezut niciodată că o să mă duc la bancă cu mască, o să cer bani și o să și primesc. Iată că asta ne-a adus pandemia, mai în glumă mai în serios, masca aceasta este elementul de siguranță major pe care noi putem să-l avem în momentul de față.

Nicio femeie din lume nu a reușit să țină bărbații departe de stadioane, baruri, să nu poată să meargă la bere cu prietenii, așa cum a făcut COVID-19. Ceva adevăr și în asta dar până la urmă este important că suntem bine și sănătoși”, a declarat edilul Clujului. 

Comenteaza