Stâlpii de pe varianta Zorilor - Mănăştur au dispărut UPDATE

Stâlpii de pe  varianta Zorilor - Mănăştur au dispărut UPDATE
O parte dintre stâlpii care delimitau sensurile de mers la baza variantei Zorilor - Mănăştur, în Cluj-Napoca, au dispărut în urmă cu câteva nopţi, probabil distruşi de şmecheraşii care întorc pe linia dublă continuă.

O sesizare arată că stâlpii de pe linia continuă de pe mijlocul străzii au dispărut în urmă cu câteva nopţi. "Nu m-ar mira să fie vorba chiar de proprietarii sau angajaţii firmei din apropiere, având în vedere că nu de puţine ori în ultimele zile l-am văzut trecând peste linia continuă şi obligând şoferii care circulau regulamentar să stea să aştepte până trec şmecherii", arată acesta pe site-ul domnuleprimar.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alma Brehariu, spune că poliţiştii au cerut administratorului drumului să precizeze dacă stâlpii au fost demontaţi pentru a fi înlocuiţi sau dacă aceştia au fost distruşi. "În funcţie de răspuns vom continua cercetările", a spus ea.

UPDATE Administratorul drumului este chiar Primăria Cluj-Napoca, iar poliţiştii locali au constatat astăzi că patru stâlpişori au dispărut. "Probabil au fost luaţi de şoferi, ca să poată întoarce pe linia continuă", spun reprezentanţii Primăriei pentru ziuadecj.ro. Poliţiştii locali spun că fapta se încadrează la furt şi au început cercetările pentru stabilirea făptaşilor.

Comenteaza