Stâlp doborât în urma unui accident pe strada Nicolae Iorga FOTO / VIDEO

Stâlp doborât în urma unui accident pe strada Nicolae Iorga FOTO / VIDEO
Două maşini s-au ciocnit ieri. În urma impactului, un stâlp atârnă acum susţinut doar de cabluri.

Ieri după amiază, două maşini s-au ciocnit în intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Iosif Vulcan. În urma accidentului, un stâlp de electricitate din lemn a fost retezat.

În acest moment, greutatea stâlpului este susţinută doar de firele de tensiune. Locuitorii din zonă au spus că nu au avut probleme cu întreruperea curentului electric.

"Foarte multe se întâmplă în această zonă. Acum două luni aici, la 200 de metri, o femeie a fost luată pe sus de o maşină şi a murit. Totuşi, nu înţeleg cum au retezat stâlpul", ne-a declarat o bătrână care locuia în apropiere.

UPDATE ora 13:00: Reprezentanţii Electrica au declarat că nu au fost sesizaţi cu privire la stâlpul distrus în accidentul de ieri, iar curentul electric nu a fost sistat în zona amintită. Totuşi, în urma articolului de pe ziuadecj.ro, reprezentanţii Electrica au spus că o echipă a companiei se va deplasa în zonă în cursul zilei de astăzi pentru a vedea exact despre ce este vorba.

UPDATE ora 14:00: Conform purtătorului de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Anca Sidonia Purdea, instituţia nu au fost sesizată în legătură cu accidentul produs ieri la intersecţia străzilor Nicolae Iorga cu Iosif Vulcan.

UPDATE ora 14.29: Stâlpul doborât în urma accidentului de ieri aparţine de Romtelecom şi nu de Electrica. Reprezentanţii companiei de telefonie fixă au declarat că nu s-au rupt firele, deci reţeaua nu a fost afectată. În acest moment, o echipă Romtelecom se află la faţa locului pentru a înlocui stâlpul în cauză.

Comenteaza