Sportiva Corina Căprioriu, elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi FOTO / VIDEO

Sportiva Corina Căprioriu, elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi FOTO / VIDEO
Judoka legitimată la "U" Cluj, Corina Căprioriu, a fost astăzi elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca. Sportiva a participat la o simulare de intervenţie în cazul conflictelor din localurile publice, făcând parte din echipajul de poliție care a răspuns la un apel realizat la 112.

"Pe toată durata intervenției, Corina Căprioriu a demonstrat reale calități care o recomandă pentru această profesie: putere de concentrare, spirit de observație, autodisciplină, spirit de echipă. A urmat lecția de criminalistică, amprentarea persoanei suspecte. La final, a intrat în atmosfera mult mai familiară a unei demonstrații de autoapărare, realizată cu sprijinul membrilor cercului de judo al școlii, coordonați de o altă mare campioană a acestui sport, inspector principal Ioana Aluaș", se arată într-un comunicat remis presei.

Pentru prestația sa ca elev al școlii de poliție, Corina Căprioriu a primit din partea directorului instituției, comisar șef Laurențiu Stoica, o Diplomă de Excelență, precum și invitația de a participa și la alte activități, în special pe linie sportivă, organizate de către școala clujeană.

Corina Căprioriu a câştigat Medalia de aur la Campionatele Europene de la Viena din 2010, medaliile de bronz, la Campionatul European şi cel Mondial din anul 2011, cea de aur la Grand Prix Rio de Janeiro 2011, alte două medalii de bronz la concursurile similare de la Paris şi Dusseldorf 2011.

Pentru rezultatele sale deosebite, anul trecut, Federația Română de Judo și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj i-au acordat titlul de sportiv al anului.

Comenteaza