Sport extrem la Cluj: Un tânăr se plimba gol pe Moţilor. A fost dus la Clinica de Psihiatrie VIDEO

Sport extrem la Cluj: Un tânăr se plimba gol pe Moţilor. A fost dus la Clinica de Psihiatrie VIDEO
Un tânăr a fost surprins pe camera video a unui şofer în timp ce se plimba gol, printre maşini, pe strada Moţilor din Cluj-Napoca. În filmare, tânărul se vede cum merge liniştit pe mijlocul drumului, cu cizmele în mână.

"Înainte de a urmări acest clip, trebuie să ştiţi că afară erau în jur de -1 grad, el se plimba în pielea goală pe carosabil cu cizmele în mână! Nu mă întrebaţi care era intetia protagonistului, chiar nu am nicio idee!", spune autorul clipului.

Clipul a fost postat pe youtube în data de 6 februarie 2013 şi până la această oră a strâns peste 400 de vizualizări.

UPDATE: "În data de 06.02.2013, în jurul orei 9.35, poliţiştii locali din cadrul Serviciului control trafic rutier au depistat un tânăr îmbrăcat sumar care se deplasa pe partea carosabilă a străzii Moţilor, dinspre centru înspre cartierul Mănăştur, punându-şi în pericol viaţa şi perturbând traficul rutier. Poliţiştii locali au solicitat telefonic un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, iar după sosirea acestuia l-au condus la Clinica de Psihiatrie nr. 1 Cluj-Napoca, unde tânărul C.A. a fost preluat la ora 10.00 de personalul medical", se arată într-un comunicat remis de Primăria Cluj-Napoca.

 

Etichete
Comenteaza