Sperietură de moarte pentru o clujeancă. Femeia a fost ameninţată cu un cuţit de către un violator

Sperietură de moarte pentru o clujeancă. Femeia a fost ameninţată cu un cuţit de către un violator
O clujeancă în vârstă de 33 de ani a fost ieri victima unei tentative de viol. În timp ce se afla în apropierea casei de vacanţă din localitatea Floreşti, femeia a fost ameninţată cu un cuţit.

Incidentul a avut loc marţi dimineaţa în localitatea clujeană Floreşti. În jurul orei 10, femeia de 33 de ani a sunat la Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, reclamând faptul că fusese victima unei tentative de viol.

Femeia se afla într-o anexă din apropierea casei de vacanţă, situată în comuna Floreşti, judeţul Cluj, în momentul în care un bărbat s-a apropiat de aceasta şi a ameninţat-o. Clujeanca a fost intimidată cu un cuţit, bărbatul încercând, în acest fel, să o determine să întreţină relaţii sexuale cu el.

Femeia a început să strige după ajutor, reuşind în cele din urmă să fugă.

În baza sesizării, poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei, stabilind că este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din judeţul Sibiu. Oamenii legii au dispus efectuarea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de ,,tentativă de viol", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Totodată, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Cluj.

Comenteaza