Spargeri în Floreşti sau vandalizare în plină zi? Clujenii spun că şi în Cluj-Napoca au văzut de curând maşini prădate de hoţi

Spargeri în Floreşti sau vandalizare în plină zi? Clujenii spun că şi în Cluj-Napoca au văzut de curând maşini prădate de hoţi

Hoţii nu mai operează noaptea în Cluj, ci în plină zi. Un cetăţean a postat pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj o fotografie cu o maşină vandalizată. Rămâne în seama poliţiştilor să descopere dacă din distracţie, răzbunare sau cineva care era furat s-a împiedicat de maşina cu pricina. 

Cel care a postat fotografia cu maşina care are luneta făcută praf plus încă un geam din dreapta, a menţionat că a trecut cu o oră înainte pe acolo, iar maşina era intactă. "Acum o oră când am mai trecut maşina nu era aşa.... nu am văzut detalii (nu este maşina mea, am postat să vadă proprietarul)".

Totul s-a întâmplat pe o stradă din comuna clujeană Floreşti, iar alţi clujeni spun că au păţit-o şi unii cunoscuţi de-ai lor şi că a fost vorba de furt, nu de răzbunare. "A păţit-o și nepotu' tot în Floreşti, i-au spart geamul de la portieră și i-au furat radioul din mașină".
 
Oamenii se întreabă cum a fost posibil în plină zi o astfel de manevră. "Cum Dumnezeu o spart maşina aia între blocuri, în plină zi?", a comentat cineva postarea.

Pe de altă parte clujenii spun că şi la case mai mari se întâmplă, adică în oraşul Cluj-Napoca. "Azi dimineaţă pe Muncii era tot aşa un Peugeot 206... zona dintre sensul giratoriu cu Maramureşului şi celălalt sens giratoriu de la Auchan", a mai scris un clujean. 

Comenteaza