Spargere de 30.000 de lei în centrul oraşului. Hoţii au fost prinşi după o lună

Spargere de 30.000 de lei în centrul oraşului. Hoţii au fost prinşi după o lună
Polițiștii clujeni au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unui furt dintr-un autoturism. Doi dintre aceștia au fost puşi sub control judiciar.

Cei trei au fost identificaţi în zona străzilor Cantonului şi Platanului, în urma unor acțiuni ale polițiștilor pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni, urmărite în temeiul legii ori care se sustrag urmăririi penale.

"Din cercetări rezultă că, la data de 18 decembrie 2015, cei trei, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras dintr-un autovehicul parcat în Piața Cipariu o geantă cu acte, bani și bijuterii, faptă prin care ar fi cauzat un prejudiciu de circa 30.000 de lei", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma depistării, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi dintre aceștia. Marţi, 12 ianuarie, ei au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unității de parchet competente.

Comenteaza