Soţul era în local, dar nu le-a păsat. Doi tineri au încercat să răpească o femeie dintr-un bar din cartierul clujean Iris

Soţul era în local, dar nu le-a păsat. Doi tineri au încercat să răpească o femeie dintr-un bar din cartierul clujean Iris
După ce i-au mustrat pe cei doi, bărbatul a căpătat o sticlă de bere în cap, iar femeia s-a ales cu două coaste rupte.

Vineri seară, în jurul orei 21:00, soţii Rodica şi Gogu ieşiseră de la serviciu, iar femeia a intrat într-un bar de pe strada Cosminului din cartierul Iris, unde angajata trebuia să-i dea banii pe care cineva îi lăsase pentru ea.

În tot acest timp bărbatul ei, Gogu, o aştepta pe terasă. Întrând în local, femeia în vârstă de 52 de ani s-a trezit abordată, cu un limbaj trivial, de către doi clienţi tineri, beţi turtă, care jucau la păcănele.

"Eu stăteam pe terasă, iar ea a intrat înăuntru pentru bani. Între timp unu` i-a tot făcut propuneri indecente, folosind cuvinte pe care nu pot să le reproduc. Eu, indignat, l-am mustrat spunându-i că Rodica îi poate fi mamă, deci să-i fie ruşine. Acesta a continuat cu vorbele mizerabile, aşa că i-am tras un pumn de-a zburat prin aer câţiva metri. După ce tânărul s-a ridicat de la pământ s-a repezit la mine şi m-a tras, m-a prins, după care m-a lovit la picior.

Cum ne luptam, erau momente când eu eram pe el, iar altele când el pe mine. Am reuşit să-i dau câţiva pumni, până când m-am trezit cu o sticlă de bere, în moalele capului. Norocul meu e că am căpăţână tare. Apoi, tot ăsta, cel care mi-a dat cu sticla în cap a pocnit-o şi pe soţia mea, cu piciorul, atunci când a ieşit din bar", povesteşte Gogu, soţul femeii.

S-au deplasat cu chiu cu vai până acasă, de unde au anunţat serviciul de ambulanţă. Maşina salvării, sosită la faţa locului,  a transportat-o pe Rodica la UPU, unde medicii i-au acordat primele îngrijri constatând totodată, după ce i-au făcut o radiografie, faptul că femeia avea două coaste rupte.

Femeia spune că se va deplasa la Secţia 1 de Poliţie, unde va întocmi o plângere penală pe numele agresorului. Luni, după ce au consultat-o, medicii de la IML Cluj i-au recomandat acesteia 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza