Update Soţ şi soţie, găsiţi în stare avansată de putrefacţie în propria casă din Cluj-Napoca

Soţ şi soţie, găsiţi în stare avansată de putrefacţie în propria casă din Cluj-Napoca

O descoperire macabră a avut loc la Cluj-Napoca: un cuplu, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi în apartamentul lor de pe strada Aurel Vlaicu din cartierul clujean Mărăşti. 

Cadavrele celor doi soţi, în vârstă de aproximativ 65 de ani, au fost descoperite într-o stare avansată de descompunere de către rudele celor acestora, care nu îi mai vizitaseră din data de 8 martie, anul curent.

Cel mai probabil bărbatul ar fi murit de foame, fiind imobilizat la pat, după ce soţia sa ar fi decedat în urma unui infarct, fiind găsită în camera alăturată, spun sursele BZC

Trupurile celor doi au fost duse la IML Cluj pentru a se stabili, cu exactitate, cauza decesului. După o primă estimare, moartea lor ar fi survenit în urmă cu aproximativ 4 săptămâni.

_________________________________________________________________________

Update:

"La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil au fost găsite două persoane decedate.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza