SONDAJ: Pro sau contra accesului cu animale în mijloacele de transport în comun?

SONDAJ: Pro sau contra accesului cu animale în mijloacele de transport în comun?
Liberalul Ioan Bîldea a lansat un nou sondaj în mediul online. De data aceasta consilierul local doreşte să afle părerea clujenilor legat de accesul cu animale de companie în mijloacele de transport în comun.

Chestionarul său, care cuprinde doar două întrebări, a fost publicat pe docs.google.com şi promovat pe reţeaua de socializare Facebook.

În primă fază respondenţii sunt întrebaţi dacă sunt sau nu de acord ca în Cluj-Napoca să fie permis transportul animalelor de companie cu mijloacele de transport în comun. 

În funcţie de răspunsul dat, chestionarul continuă pe două ramuri diferite. În cazul unui răspuns negativ li se cere să motiveze de ce nu consideră că ar trebui introdusă această nouă regulă, având la dispoziţie cinci variante presetate, alături de o căsuţă în care îşi pot expune propria opinie.

Dacă respondenţii s-au arătat deschişi la această idee, atunci ei sunt întrebaţi mai departe cu ce fel de animale ar fi de acord să fie lăsate în mijloacele de transport public şi care sunt condițiile pe care le consideră necesare pentru a permite accesul acestora.

Comenteaza