Somații la ștergătoare în parcarea Supeco din Mănăştur: "Maşinile parcate abuziv vor fi ridicate"

Somații la ștergătoare în parcarea Supeco din Mănăştur: "Maşinile parcate abuziv vor fi ridicate"

Se face "curăţenie de primăvară" şi în parcarea Supeco din Mănăştur. Cei care şi-au făcut din parcarea supermarketului un loc de parcare permanent au primit somaţii să rupă rândurile.

"Care aveți parcate mașini în Mănăştur în faţa Penny (fosta Billa) majoritatea aveți somații la ștergătoare. Este și un paznic la ieșire văd", a anunţat un clujean pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

Clujenii spun că oamenii îşi lasă maşinile în acea parcare deoarece nu mai este loc de parcare la Flora și împrejurimile pieței din cauza "viniuturilor". "Acolo locuiesc, oricum în parcare la Supeco e plin de vinituri care nu mișcă mașinile de acolo cu săptămânile".

Faptul că multe maşini nu sunt mutate cu săptămânile l-a constatat şi Supeco şi a decis să ia atitudine cu un val de somaţii. "Vă reamintim că maşina dumneavoastră este parcată pe o proprietate privată. Vă rugăm să vă mutaţi maşina din parcare, proprietatea SC Supeco Investments SRL, până duminică 17 aprilie 2022. Începând de luni 18 aprilie 2022, maşinile parcate abuziv vor fi ridicate, costurile fiind suportate de proprietarul maşinii", au anunţat cei de la Supeco din cartierul Mănăştur. 

Mănăşturenii spun că şi în parcarea de la Kaufland din Mănăştur este aceeaşi situaţie. La ora 5:40 parcarea e plină, iar magazinul închis. "Așa este și în parcarea de la Kaufland Mănăștur la ora 5;40 am trecut eu în dreptul parcării și 2-3 locuri erau libere ... cu magazinul închis la oara aia". 

"Păi ăia de la blocuri, îşi parchează maşinile acolo şi când mergi la cumpărături, nu ai unde parca maşina. Să le ridice, foarte bine fac", "Adevărul este că nu mai sunt locuri nicăieri nici în fața blocurilor unde stăm de o veșnicie", "Și la Auchan Iris dacă ar face treaba asta ar avea clienți... Da na în Iris nu îi văd să se obosească...", sunt de părere alţi clujeni. 
 
 

 

Comenteaza