Foto Șoferul vinovat de moartea studentei din Cluj, găsită fără suflare pe o șosea din Italia, a fost prins și... eliberat

Tânăra de doar 23 de ani, studentă la pictură în Cluj-Napoca, a murit în urmă cu aproape o lună, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce alerga pe marginea unei șosele din Cassino, în zona Lazio.

Bărbatul care a lovit-o cu mașina în dimineața zilei de 12 septembrie, la Cassino (Lazio) pe Diana Zaharie, româncă în vârstă de 23 de ani, a fost găsit de polițiștii italieni pe data de 30 septembrie. Deși a fugit de la locul accidentului, fără măcar să oprească și să încerce să-i acorde primul ajutor fetei, bărbatul va fi judecat în libertate. Inițial acesta a fost pus în arest la domiciliu, însă ieri judecătorul nu a decis ca acesta să fie arestat

Diana Zaharie a fost găsită fără viață, pe 12 septembrie, pe marginea șoselei Cassino-Atina, în jurul orei 06:30. Alarma a fost dată de ceilalți participanți la trafic.

După accident șoferul a apăsat pe accelerație, în loc să oprească și să acorde primul ajutor victimei. După trei săptămâni de căutări polițiștii au reușit să-l identifice pe baza unor bucăți din caroseria autovehiculului, care au fost găsite la locul impactului, dar și folosindu-se de imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă. „Da, eu am fost, nu m-am oprit pentru că m-am panicat”, le-a declarat polițiștilor bărbatul de 44 de ani din Sant’Elia Fiumerapido (Frosinone), potrivit La Repubblica.

Diana era din Carei și studia pictura la Cluj-Napoca, la Universitatea de Artă şi Design. Tânăra a fost lovită mortal de mașină la Cassino în timp ce își făcea alergarea de dimineață.

loading...
Comenteaza