Șoferi tineri prinși la volan drogați pe drumurile din Cluj

Șoferi tineri prinși la volan drogați pe drumurile din Cluj

Polițiștii clujeni de la Rutieră au efecuat mai multe controale în județul Cluj pentru a preveni și combate consumul de alcool și droguri la volan.

Polițiștii de la Rutieră au interceptat, în data de 5 iulie 2023, în satul Mera, un autoturism condus înstre Cluj-Napoca, de un tânăr de 18 ani, din județul Cluj. 

La testarea acestuia cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv , motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive. 

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 21:00, a fost oprit în trafic un bărbat care circula cu un autoturism pe strada Clujului din localitatea Sânnicoara. Acesta a fost testat la aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv, potrivit polițiștilor.

În data de 6 iulie 2023, în jurul orei 00:30, un alt șofer a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive. 

Rezultatul bărbatului de 29 de ani, din Apahida, a fost pozitiv, motiv pentru care a fost dus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. 

"În data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier au oprit pentru verificări, în jurul orei 13.50, în Piața Romană din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din județul Cluj.

La testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive a fost indicat rezultat pozitiv, fapt pentru care acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în cadrul unității medicale, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza