Șoferi rupți de beți, drogați sau fără permis, prinși de polițiști pe drumurile din Cluj

Polițiștii clujeni au organizat mai multe controale în trafic pentru a-i depista pe șoferii care au urcat beți la volan, sau, mai rău, drogați.

Polițiștii de la Rutieră din Gherla, au oprit pentru control, în data de 2 iulie 2023, în jurul orei 07:45, un autoturism, pe strada Liviu Rebreanu, condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Cămărașu.

Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, în cadrul acțiunilor de control, polițiștii din Huedin au oprit în trafic, în aceeași zi, în jurul orei 17:50, un autoturism condus pe strada P-ța Victoriei, de un bărbat de 31 de ani, din comuna Fildu de Jos, care nu deținea permis.

“În urma testării acestuia cu aparatul drugtest a fost indicată prezența substanțelor psihoactive, bărbatul fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Cluj.  

Totodată, un tânăr de 27 de ani din Cluj-Napoca, a fost oprit în trafic de polițiști, duminică, 2 iulie, în jurul orei 19:00, pe strada Platanilor. Tânărul conducea o motocicletă fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. 

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza