Șoferi rebeli pe drumurile din Cluj. S-au urcat băuți la volan sau fără permis

Șoferi rebeli pe drumurile din Cluj. S-au urcat băuți la volan sau fără permis

Polițiștii clujeni au avut de furcă zilele trecut cu tot felul de șoferi: sub influența alcoolului, cu permisul de conducere suspendat sau chiar fără a deține unul.

Potrivit IPJ Cluj, vineri, 28 ianuarie, în jurul orei 09.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un conducător auto, de 28 de ani, din comuna Baciu, în timp ce se deplasa pe Bulevardul 1 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca, deși se afla sub influența alcoolului.

În urma testării alcoolscopice, rezultatul a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

La aceeași dată, în jurul orei 11.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Chinteni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Splaiul Independenței, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au depistat un bărbat, din comuna Așchileu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 145, prin localitatea Berindu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat un conducător auto, de 70 de ani, din Dej, care se deplasa pe strada Cătălina Varga, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulerior fiind condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În toate cazurile au fost deschise dosare de cercetare penală.

Comenteaza