Șofer prins cu permisul suspendat în Cluj-Napoca. S-a ales cu dosar penal și o amendă usturătoare

Șofer prins cu permisul suspendat în Cluj-Napoca. S-a ales cu dosar penal și o amendă usturătoare
| Foto: Arhivă/Fotografie ilustrativă

Un bărbat care se deplasa cu motocicleta pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca a fost oprit de polițiști pentru că a trecut peste marcajul longitudinal continuu.

Polițiștii clujeni au oprit în trafic, în data de 18 iunie 2023, în jurul orei 18:15, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989  un bărbat care conducea o motocicletă.

Șoferul, care se deplasa din direcția străzii Aurel Vlaicu spre Piața Avram Iancu, nu ar fi respectat marcajul longitudinal continuu.

“Acesta a fost oprit de polițiști, context în care s-a constatat că exercitarea dreptului de a conduce vehicule i-a fost suspendată, iar înmatricularea motociclului fiind de asemenea suspendată, ca urmare a faptului că inspecția tehnică periodică a vehiculului expirase”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a primit o amendă de 1.305 lei, iar certificatul de înmatriculare a fost reținut.

În continuare a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, la aceeași dată, în jurul 00:30, polițiștii de la Rutieră au depistat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Apahida, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1C, în localitatea Apahida, fără să dețină permis de conducere.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 

Comenteaza