Video Șofer mort de beat, la volan prin centrul Clujului. Un voluntar CERT Rescue l-a urmărit și l-a oprit

Șofer mort de beat, la volan prin centrul Clujului. Un voluntar CERT Rescue l-a urmărit și l-a oprit

Un șofer băut a fost oprit pe podul Calvaria din Cluj-Napoca, de către un voluntar Cert Rescue, după ce acesta l-a observat conducând sinuos prin trafic.

După ce a traversat centrul orașului conducând sinuos, șoferul autoutilitarei a fost oprit de un voluntar al echipei CERT Rescue, care i-a scos cheile din contactul mașinii și a sunat la 112. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentrație de 1.70 mg/l alcool pur în aer expirat. 

"De la Sora am observat modul haotic de conducere. Între Sora și colț Regele Ferdinand a lovit un troleu. Vis a vis de spital copii pe Moților a spart oglinda altei utilitare care venea de pe contrasens. Pe la Luk Oil Manastur era să intre FRONTAL în troleu care cobora spre oras. Cu un coleg sofer CTP l am imobilizat pe Cal Floresti colt cu Taberei. Am luat cheile din contact, dupa care a incercat să și iasă din mașină devenind recalcitrant. A fost preluat de Pol și dus la Upu ptr recoltare sange. Bine că nu sunt victime!", au transmis cei de la CERT Rescue.

"În jurul orei 11.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj au intervenit în urma unei sesizări la numărul unic de urgență 112, prin care era semnalat un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă.

Participanții la trafic au reușit oprirea autovehiculului până la sosirea polițiștilor rutieri.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei', au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza