Șofer din Cluj, mesaj pentru pietoni: „Uite așa vedem noi șoferii dimineața când ne deplasăm , iar voi vă aruncați pe trecere?”

Șofer din Cluj, mesaj pentru pietoni: „Uite așa vedem noi șoferii dimineața când ne deplasăm , iar voi vă aruncați pe trecere?”

Un șofer clujean atrage atenția asupra pericolului reprezentat de trecerea străzii fără asigurare în prealabil.

Șoferul a postat o fotografie în care scoate în evidență dificultatea de a observa pietonii în anumite momente ale zilei.

„Uite asa vedem noi soferii dimineata cand ne deplasam de la punctul A la punctul B , iar voi va aruncati pe trecere. Trecerea de pietoni nu iti da superputeri.  Invata sa traversezi, invata sa te asiguri. Este nevoie de educatie pentru pietoni. Zi frumoasa sa aveti”, a scris șoferul pe grupul Info Trafic Cluj.

„Oameni buni, in primul rand toti suntem pietoni, abia apoi o parte dintre noi sunt si soferi, motociclisti etc. Mi se pare de bun simt ce a scris omul. Sunt situatii in care pana si cel mai atent sofer poate fi orbit, poate sa dea noaptea de un pieton grabit imbracat in negru etc. La orele de educatie civica tin minte ca ne invata diriga sa ne oprim, sa ne asiguram si abia apoi sa trecem strada.

Nu poti ca pieton sa treci arogant fara sa arunci un ochi pe strada de parca esti ceva superman si cu drepturi nemarginite si 0 obligatii. Daca te arunci pe trecere in graba in fata unei masini care e la 4 metrii de trecere cu 30km/h, moral soferul chiar nu are nici o vina”, a răspuns un alt șofer.

Etichete
Comenteaza