Foto Șofer clujean, implicat într-un accident grav pe Valea Oltului

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut marți dimineață, pe Valea Oltului, lângă localitatea Lazaret, județul Sibiu. Polițiștii au transmis că un TIR și un autoturism s-au ciocnit.

Accidentul rutier de marți dimineața, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea, s-a petrecut din cauza unui șofer din Caraș-Severin, care a intrat într-o depășire. Acesta s-a izbit de un TIR, condus de un șofer din Cluj, care venea din sens opus. „Din primele cercetări se pare că șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Caraș Severin, care se deplasa spre Vâlcea, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 48 de ani din Cluj”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, scrie Ora de Sibiu.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul mașinii și pasagera din dreapta, în vârstă de 26 de ani, au rămas încarcerați. Totodată, pasagera a fost găsită inconștientă de echipajele medicale venite la fața locului.

„SAJ Sibiu trimite de urgență un echipaj de tip B, pe DN7, Valea Oltului, la limita de județ Sibiu – Vâlcea pentru un accident rutier între un TIR și un autoturism. Din primele informații sunt două victime încarcerate. Se pare că o victimă este inconștientă”, a transmis Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ambele persoane au fost descarcerate și transportate la spital în Sibiu. Șoferul a fost preluat de un echipaj SAJ și are traumatisme minore, fiind în stare stabilă, iar pasagera a fost preluată de un echipaj SMURD.

Comenteaza