Video ȘOCANT! Un polițist și-a înjunghiat soția în fața mai multor martori, care s-au temut să intervină

ȘOCANT!  Un polițist și-a înjunghiat soția în fața mai multor martori, care s-au temut să intervină
| Foto: ebihoreanul.ro

Fostul șef al Poliției Locale Oradea și-a înjunghiat nevasta, de care se separase, cu mai multe lovituri de cuțit. Scena a avut loc în fața blocului unde locuiește femeia. 

Polițistul a atacat-o pe femeie chiar lângă un taximetru, care staționa cu motorul pornit. A trântit-o la pământ și a lovit-o cu cuțitul. 

Speriat, taximetristul a dat să plece, chiar dacă femeia părea că îi cere ajutorul. Cumva, victima reușește să se ridice în picioare, moment în care fostul șef al Poliției Locale Oradea o fugărește printre mașinile parcate, până când o trântește din nou la pământ, relatează ebihoreanul.ro.

La un moment dat, Paul Kover se ridică, se asează în genunchi pe iarbă, timp în care soția sa reușește să se refugieze în scara blocului. 

Nici alți martori care au asistat șa scena șocantă nu au îndrăznit să îi ia apărarea femeii rănite. În cele din urmă, cineva a sunat, totuși, la 112, iar după câteva minute, la fața locului au apărut un echipaj SMURD și unul de poliție. Agresorul a fost reținut după 5 ore și jumătate de la atac. 

O anchetă va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. 

Etichete
Comenteaza