Sinucidere într-o localitate clujeană: un bărbat şi-a luat adio de la viaţă fără niciun motiv aparent VIDEO

Sinucidere într-o localitate clujeană: un bărbat şi-a luat adio de la viaţă fără niciun motiv aparent VIDEO
Un bărbat şi-a luat adio de la viaţă ieri seară, după ce a băut aproape jumătate de litru de soluţie de stropit plantele.

Tragedia a avut loc joi seara, în localitatea Unguraş, unde un bărbat de 48 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor bând aproape în întregime o sticlă de jumătate de litru de soluţie de stropit plantele.

Potrivit dejeanul.ro, bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă în grădină de către mama sa, care a chemat de urgenţă o ambulanţă din Dej, iar, până să ajungă echipajul, l-a urcat într-o maşină şi s-a îndreptat cu el spre spital. La jumătatea drumului, s-a întâlnit cu echipajul medical care l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, unde medicii au încercat resuscitarea bărbatului, însă fără succes.

Bărbatul locuia doar cu mama sa; soţia lui lucrează în Cluj-Napoca şi mergea acasă doar în weekend, iar cei doi copii ai cuplului sunt stabiliţi în Ungaria. Vecinii susţin că familia avea o situaţie materială bună, gestul său fiind inexplicabil.

În urma incidentului, politiştii au deschis o anchetă, urmând a se stabili ce l-a îndemnat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Comenteaza