Shopping de coşmar. I-a fost luat coşul de cumpărături gata plătite chiar de sub nas

Shopping de coşmar. I-a fost luat coşul de cumpărături gata plătite chiar de sub nas
Pentru o femeie, cumpărăturile de Crăciun s-au transformat într-o experienţă de coşmar. A ajuns la casă, le-a achitat, după care i-au fost şutite de sub nas de un hoţ cu tupeu.

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 20:50, într-un centru comercial din Floreşti. Revoltată de situaţie, victima a alertat poliţia, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Din cercetările efectuate a reieşit că hoţul ar fi profitat de o clipă de neatenţie din partea femeii pentru a-i sustrage coşul plin de cumpărături, după care s-a îndreptat spre ieşirea din complex. În coş erau mai multe articole de îmbrăcăminte, telefoane mobile şi jocuri electronice, în valoare totală de 8.000 de lei.

Din fericire pentru victimă, hoţul, un bărbat de 47 de ani din Ciucea, nu a apucat să meargă prea departe cu prada, fiind prins într-o staţie de autobuz din Floreşti.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bărbatul depistat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

 

Comenteaza