Update Sfârșit tragic pentru femeia din Dej dată dispărută. A fost găsită moartă pe un câmp

Sfârșit tragic pentru femeia din Dej dată dispărută. A fost găsită moartă pe un câmp
| Foto: ipj cluj / noi.md

O femeie de 38 de ani din municipiul Dej, dată dispărută încă de duminică, 18 februarie, a fost găsită, miercuri dimineață, fără suflare pe un câmp.

UPDATE: Polițiștii fac cercetări privind moartea femeii. La data de 21 februarie, în jurul orei 12.30, pe un teren viran din cartierul Ocna Dej, polițiștii au descoperit cadavrul unei femeii de 38 de ani dată dispărută de patru zile.

"Din verificările preliminare efectuate în cauză s-a constatat că este vorba despre femeia din municipiul Dej, sesizată ca fiind plecată voluntar, din data de 18 februarie. În cauză sunt derulate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală, în vederea stabilirii cauzei decesului", a transmis IPJ Cluj.

Știrea inițială: Femeia de 38 de ani a dispărută în data de 18 februarie, din jurul orei 16.30. Familia acesteia și Poliția au continuat să o caute încă de atunci.

Trupul acesteia a fost găsită fără suflare pe un câmp din Ocna Dej, scrie Dejeanul.ro.

Aceasta a fost căută de familie, autorități și de voluntarim în dimineața de miercuri 21 februarie 2024. Din primele date, pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violență, iar cadavrul a fost trimis la IML Cluj pentru neprosie.

Conform sursei citate, aceasta era mama a unui copil mic.

Revenim cu mai multe informații.

Comenteaza