Video Foto Seară gustoasă la West City Hotel, cu “Leveșa socăciței”, “Galiță de ocol” sau “Torsu lânii”

West City Hotel a dat startul unei serii de evenimente “delicioase” care surprind invitaţii prin gusturi, dar mai ales prin ingeniozitatea culinară.

Un prim eveniment din această serie a avut loc deja şi a fost gândit în jurul unor preparate din bucătăria tradiţională românească, transpuse însă cu multă pasiune în farfurii inedite.

Ca să vă facem poftă, pentru că noi le-am gustat deja şi putem să vă mărturism că au fost delicioase, iată  ele şapte preparate servite, asa cum au fost prezentate – cu multă creativitate - în meniul serii gastronomice de la West City Hotel:

1. De-ale gurii:  Tartină cu păstrăv crud-uscat și icre, tartină cu pastă de jumări și ceapă, pernă de cartofi cu pudră de frunze de smochine

2. Pâine de casă cu unt aromatizat și sare de pin

3. Leveșa socăciței: Consommé de cocoșel

4. Galiță de ocol: cocoșel cu porumb copt, cartofi confiați, ciupercă murată și sos brun servite alături de un pahar de Fetească Regală

5. Purău: Mânzat cu gălbiori afumați, sfeclă, morcovi și ulei de pădure servite alături de un pahar de Fetească Neagră

Dintr-un meniu atât de gustos nu puteau lipsi, aţi ghicit!, dulciurile:

6. Torsu lânii: Vată pe băț servită cu suc natural de mere

7. Pastel: Parfait de smochine, ulei de frunze de smochine, granita servite alături de un pahar de Castel Huniade Roze

Serile gastronomice vor continua la West City Hotel, aşa că rămâneţi cu ochii pe noi şi veţi afla când veţi putea să vă delectaţi papilele gustative.

Restaurantul West City Hotel este renumit pentru “explozia” de gusturi, texturi şi arome ale preparatelor sofisticate pregătite din cele mai proaspete ingrediente sub bagheta chef-ului Adrian Curalet.

Comenteaza