Seară agitată pentru pompierii clujeni! Au intervenit la două incendii în Turda și Alba

Seară agitată pentru pompierii clujeni! Au intervenit la două incendii în Turda și Alba

Pompierii clujeni au avut o seară de sâmbătă plină de evenimente. Este vorba despre cei de la Detașamentul Turda, care au intervenit la un incendiu la Alba și unul în Turda.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au avut două intervenții de stingere a unor incendii.

„Prima solicitare a venit din localitatea Lunca Largă, comuna Ocoliș (Județul Alba). Am fost solicitați să intervenim în județul vecin în urma unui protocol cu ISU Alba, fiind parte a raionului nostru de intervenție. Din primele date, incendiul se manifestă la acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

O tânără de 16 ani a suferit un atac de panică și este evaluată de echipajul SMURD. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară, alături de SVSU Ocoliș. În paralel, pentru a asigura eventualele intervenții a fost trimisă imediat la Turda o autospecială de mare capacitate din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca.

În scurt timp a venit a doua solicitare, la un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească situată pe strada Frăgăriște din Turda. Incendiul se manifestă la pod, fiind localizat, fără posibilități de extindere.

Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-a aflat o autospecială de la Detașamentul Turda și cea de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Etichete
Comenteaza