Se vând biletele la cel mai mare festival de cultură japoneză din ţară, la Cluj. Vezi cât costă şi de unde le cumperi

Se vând biletele la cel mai mare festival de cultură japoneză din ţară, la Cluj. Vezi cât costă şi de unde le cumperi
Biletele pentru primul festival de cultură japoneză din Transilvania şi cel mai mare din România, Japan Play Transylvania, care se va desfăşura în perioada 28-29 aprilie la Cluj Napoca, au fost puse în vânzare. Acestea sunt disponibile în reţeaua de magazine Diverta şi pe site-ul myticket.ro.

Preţul unui bilet este de 12 lei, iar acesta permite accesul în Casa de Cultură a Studenţilor - principala locaţie a evenimentului. Deţinătorii biletelor vor avea acces la toate concursurile, concertele, workshopurile, jocurile şi restul activităţilor din cadrul festivalului. Valabilitatea unui bilet este de o zi. Pentru participarea în ambele zile ale festivalului, este nevoie de achitarea în prealabil a două bilete, precizează organizatorii.

Bilete vor fi diponibile şi în zilele de festival, respectiv 28 şi 29 aprilie, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, unde biletele vor costa 15 lei.

Festivalul de cultură japoneză are loc şi la Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor", unde accesul este gratuit.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza