Se suspendă orele și în școlile private. Decizie prin Ședință de Guvern

Se suspendă orele și în școlile private. Decizie prin Ședință de Guvern
| Foto: g4media.ro

Autorităţile vor remedia situaţia şcolilor private luni dimineaţa. Aceasta ar fi devenit subiect de discriminare din moment ce şcolile private nu au fost obligare să îşi închidă porţile pentru două săptămâni, potrivit noilor restricţii anti-COVID din România. 

Premierul a convocat pentru luni, la ora 11:00 o ședință de Guvern, pentru a închide activitatea fizică și în școlile private, timp de două săptămâni, atât cât sunt închise cele de stat, a transmis edupedu.ro

“Am fost anunțați că mâine, la ora 11:00, are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de același tratament cu celelalte școli.

Va fi o ședință scurtă, doar pentru remedierea acestei breșe și se va trimite imediat la Monitorul Oficial”, a declarat în această seară ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, la Digi 24.

Şcolile private puteau, din punct de vedere legal, să rămână deschise și să primească elevi cu prezență fizică, deși oficialii au anunțat că din cauza pandemiei se închid toate școlile private și de stat.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza