News alert Scene de groază la Cluj. Scandal între fostul soț și actualul concubin, terminat într-o baltă de sânge

Scene de groază la Cluj. Scandal între fostul soț și actualul concubin, terminat într-o baltă de sânge

Între fostul soț și actualul iubit al unei clujence a izbucnit un conflict, care s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru cei doi.

Totul s-a întâmplat în Jucu de Sus. Sursele ZIUA de CLUJ spun că bărbatul l-a urmărit până la toaletă pe actualul iubit al fostei soții, unde l-ar fi electrocutat și înjunghiat, după care s-a urcat în mașină și a plecat. Ajuns în fața blocului unde locuiește, fostul soț ar fi încercat să se sinucidă cu mai multe împunsături de cuțit, secționându-și artera femurală.

Sosiți la fața locului, medicii ar fi reușit să îl stabilizeze pe concubinul femeii, care fusese înjunghiat la toaletă.

Fostul soț se află în stare gravă, spun sursele noastre, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viața. 

"Astăzi, în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu, a avut loc o agresiune între doi bărbați.

Din cercetările preliminare rezultă că, între cele două persoane ar fi existat un conflict, urmat de o agresiune, rezultând rănirea unuia dintre ei cu un obiect ascuțit. La scurt timp, unul dintre cei doi ar fi părăsit locația.

Ulterior, în jurul orei 19.15, printr-un alt apel la SNUAU 112 a fost sesizat faptul că acesta a fost găsit rănit, într-un ansamblu de locuințe din aceeași localitate.

Cercetările se află în curs de derulare", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza