Video Scene de groază! Fetiță de trei ani, ucisă în fața mamei. Propriul tată i-a tăiat gâtul, după care a fugit

Scene de groază! Fetiță de trei ani, ucisă în fața mamei. Propriul tată i-a tăiat gâtul, după care a fugit
| Foto: wowbiz.ro

Caz revoltător! Un bărbat și-a omorât propriul copil, chiar în fața mamei fetiței.

Incidentul care a șocat o lume întreagă a avut loc în Zaragoza, Spania. Un bărbat de 34 de ani a fost arestat, fiind acuzat de uciderea fiicei sale de trei ani prin decapitare. Vecinii au fost alertați de țipetele mamei disperate, care nu știa încotro s-o ia. Unul dintre vecini a sesizat poliția. Polițiștii, care au ajuns la fața locului, au găsit-o pe mama pe stradă și cu fiica ei în brațe.

Din păcate, copila se afla în stare critică,  inconștientă. Avea tăieturi foarte grave la gât, potrivit wowbiz.ro. Micuța a fost transferată la Spitalul din Zaragoza, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Fetița a sângerat până la moarte. Avea trei ani și jumătate, potrivit anchetatorilor. 

Criminalul, tatăl copilei, a fugit de la locul crimei oribile pe care a putut s-o comită. După atacul mortal, a fugit de acasă, iar femeia a ieșit țipând în stradă cu fiica ei în brațe. Tatăl copilei a fost depistat de oamenii legii. Acesta este de origine nigeriană și a fost găsit în apropierea locului în care avuseseră loc evenimentele.

VIDEOCLIPUL de la fața locului poate fi vizionat AICI
Etichete
Comenteaza