Scandalagiu de mic: un adolescent a tâlhărit, de Valentine's, casiera unei săli de jocuri

Scandalagiu de mic: un adolescent a tâlhărit, de Valentine's, casiera unei săli de jocuri
Un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării, la a cărui prindere au ajutat câţiva cetăţeni aflaţi în localul în care s-a petrecut incidentul, a fost reţinut de poliţişti.

Fapta a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 10:00, la o sală de jocuri de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieşit că un tânăr de 15 ani din Gherla ar fi sustras o borsetă cu bani de la casiera localului, fiind reţinut de persoana vătămată şi de alţi cetăţeni.

"Acesta ar fi profitat de neatenţia femeii şi i-ar fi sustras o borsetă cu circa 1.500 de lei, sumă care reprezenta încasările din ziua respectivă. Totodată, acesta ar fi devenit agresiv faţă de femeie, în momentul în care a fost reţinut", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. El urmează a fi supus unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului, în vederea tragerii la răspundere penală.

Cercetările continuă sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza